Doro is een Zweedse telecomproducent en marktleider in telecommunicatie voor senioren.

Vandaag de dag speelt het leven zich voor een groot stuk af op onze smartphone en op het internet. Het is daar dat we met elkaar communiceren en omgaan met de buitenwereld. Doro wil iedereen de kans geven om daaraan deel te nemen. Daarom ontwikkelt Doro gebruiksvriendelijke diensten en producten die het voor senioren eenvoudiger maken om in contact te blijven met vrienden en familie en om actief deel te nemen aan de samenleving, ondanks de problemen die zich vanaf een bepaalde leeftijd kunnen stellen.

We worden allemaal ouder, en er zijn meer senioren dan ooit

Met het toenemend aantal ouderen stijgt ook de nood aan communicatie op maat van senioren. Omdat iedereen anders is, doet Doro voortdurend onderzoek om tegemoet te komen aan de steeds grotere verscheidenheid aan behoeften en eisen. Aan de hand van deze inzichten kan Doro een scala aan diensten en producten ontwikkelen en aanbieden die aan uw noden en verwachtingen voldoen, ongeacht uw leeftijd.

Voor mobiele telefoons spitst Doro zich toe op functies die het dagelijks leven eenvoudiger en veiliger maken – grotere toetsen, een duidelijker geluid, makkelijk leesbare schermen en veiligheidsknoppen. Naast telefoons biedt Doro ook beveiligingsoplossingen voor gemeenten en provinciebesturen.

Uitdagingen vragen om oplossingen

Ouder worden heeft niet alleen gevolgen voor ons gehoor, zicht en motoriek, maar doet ook iets met ons vertrouwen in technologie. Dankzij slimme producten die het leven eenvoudiger maken, kunnen ouderen makkelijker met deze veranderingen omgaan.